Samling

Pandora är ett danskt smyckesvarumärke som på kort tid tagit världen med storm. Detta är ett originalsmycke från det danska varumärket Pandora. Pandora är i dag ett av världens största smyckesmärken. All tillverkning sker i deras egna fabriker vilket borgar för god kvalité på såväl material som finish.

PANDORA grundades i Danmark 1982 och har sedan dess uppnått enorm popularitet. Deras smycken säljs i mer än 80 länder på 6 kontinenter. De populära armbanden går att kombinera i oändlighet med olika berlocker i olika material. Smyckena tillverkas i 925 sterling silver, guld och läder. En perfekt gåva till dig eller någon du bryr dig om och smidiga att bygga på och utveckla med nya berlocker och hängsmycken vartefter. PANDORAs idé är att du med hjälp av en kollektion smyckedelar i äkta silver kan bli din egen designer, skapa dina egna personliga kombinationer och uttrycka din historia.

Pandora’s målsättning – då och nu – är att erbjuda kvinnor världen över ett universum av högkvalitativa, handtillverkade, moderna och genuina smycken till överkomliga priser för att inspirera kvinnor att uttrycka sin individualitet.

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2