Tvåfärgat - Silver & Guld

PANDORAs signaturmetall, vit och glänsande sterlingsilver, ger oss den perfekta utgångspunkten för vårt sortiment av charms. Det har använts vid smyckestillverkning sedan antiken, då man smidde in det i dekorativa föremål. Det är den mest glänsande metallen av alla, och den tycks aldrig bli omodern: Förr i tiden var den ovanlig, men idag är silver ett populärt val för vackra och bestående smycken.

Med en mängd dekorationsalternativ för dina armband erbjuder PANDORAs charms i sterlingsilver ett urval av fantastiska motiv och symboliska ikoner. Från söta små blommor utsmyckade med skimrande stenar och kristaller och spännande blomster dekorerat med färggrann emalj till romantiska hjärtformade silvercharms med detaljer i 14K guld eller meningsfulla graveringar – det finns en charm för varje tillfälle och varje kvinna.

Ge din look en lyxig touch med PANDORAs glänsande charms i 14K guld. PANDORAs 14K guld är framtaget i certifierade raffinaderier och är garanterat konfliktfritt – ett etiskt och hållbart val.

Legeringen med andra metaller säkerställer dess hållbarhet och ger oss ett enastående resultat av glänsande gyllene guldcharms, handbearbetade av PANDORAs skickliga hantverkare. Med inspiration från naturliga miljöer och tidlösa stilikoner, visar våra charms upp ett urval av former: Från knappformade guldcharms med en båge av utskurna hjärtan och glittrande centerstenar och hjärtformade charms som är utsmyckade med en mängd glittrande mikrostenar till guldcharms i öppen design som pryds av dyrbara diamanter; tillför unik skönhet till din look med PANDORAs charms i 14K guld.

Fallande ordning

Fallande ordning