Leveransinformation

Frakt

Alla varor under beställda före 16:00 (GMT) upp till levereras på vår spårade service, du måste betala för nästa dag leverans för att få det för nästa dag.

Alla beställningar över kommer att skickas på vår royal mail specialleveransservice som garanteras nästa arbetsdag före 17:00.

Vi har en bra kunskap om fraktrutter och väljer den praktiska fraktvägen som gör leveransen snabbare. Med tanke på den långa frakten erbjuder vi 6 fraktsätt: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS Och Flygpost.

Innan din beställning skickas, måste vi behandla din beställning och sätta alla dina varor genom sina strikta kvalitetskontrolltest. På grund av detta skiljer den totala leveranstiden från sändningstiden ensam.

Total leveranstid = leveranstid + bearbetningstid

Det tar ungefär flera arbetsdagar för paketresor från våra anläggningar till din destination, den svagaste leveranstiden är 7 dagar. Den exakta leveranstiden är baserad på fraktföretaget (DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Flygpost) och leveransmetoden du valt.

Obs: Vi erbjuder snabb leverans. När din beställning har skickats får du ett mail som bekräftar att dina varor är på väg, vilket också kommer att innehålla en spårnings länk. Vänligen lämna oss din korrekta adress och giltigt telefonnummer! Eventuella förluster som orsakats av felaktig mottagaradress eller kontaktnummer finns på kunderna.

Om ett föremål är slut i lager eller det finns några problem med din order försöker vi kontakta dig omedelbart (via telefon eller e-post) för att lösa problemet.

Leveranstidsmetod:

Standard frakt: region inklusive united states, canada, united kingdom med 7-10 arbetsdagar.

Frankrike, Spanien, Tyskland, Nederländerna, Ukraina, Japan, Belgien, Danmark, Finland, Ireland, Norge, Portugal, Sverige, Switzerland med 7-15 arbetsdagar.

Brasilien, Ryssland, Italien, Argentina, Chile, Mexiko med 20-25 arbetsdagar.

Alla andra länder med 7-25 arbetsdagar.

Behandlingstid: 1-3 arbetsdagar (Vissa produkter tar 5 arbetsdagar).

Express frakt: Över hela världen (Exklusive Ryssland och Brasilien) med 5-7 arbetsdagar.